HTML

Kárpát-medencei táncfelvételi adatbázis

2009.03.14. 17:30 gismanus

Csináltam egy adatbázist táncantropológusoknak, amely tartalmazza azon Kárpát-medencei helységekhez tartozó adatokat, amelyeken végeztek táncfelvételt. Az adatsor még nem teljes, (így nem publikálható) a kérdésfelvetés csak annyi volt, merre találhatók fehér foltok a Kárpát-medencében, ahonnan nincs tánc filmfelvétel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Látható, hogy kb. 1500 adatt mellett is jelzésértékű a látvány...

Ami megnehezítette a rendszer kialakítását (amúgy google map api-val készült), hogy nem találtam teljes Kárpát-medencére vonatkoztatható magyar névi adatbázist, ami földrajzi koordinátákhoz van kötve. Ezért a fallingrain.com és a transindex.ro adatbankját összegyúrva egy kis SQL-el hoztam össze a dolgot. Ha lesz időm, írok egy API-t, vagy class-t, hogy mások is felhasználhassák.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gis1.blog.hu/api/trackback/id/tr221002098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása